Des de CCOO volem fer un aclariment a l'escrit que us remetem el passat 10 de febrer i que portava per títol “Per l'aplicació immediata de la millora dels retribucions per malaltia”.

En ell dèiem que el punt “Tercer.- Efectes econòmics de l'acord”, es trobava pendent de l'informe jurídic del Servei d'Advocacia i que devia haver-se emès abans del 15 de desembre del 2016.

Rectifiquem. Aquesta afirmació és incorrecta, induïda per una transcripció errònia de l'Acta de la Mesa de negociació corresponent. El Servei que havia d'haver emès l'informe abans del 15 de desembre de 2016 és la Secretaria General, a qui se li va sol·licitar la confecció del mateix el 18 de novembre de 2016.

I per açò instem al Rector perquè done ordre al Secretari General de la Universitat d'incloure l'acord en l'ordre del dia del pròxim Consell de Govern amb les excepcions dels punts que requerisquen informe (retroactivitat i 100% de les malalties que va sol·licitar CCOO), ja que per no haver-se aprovat encara s'està causant un perjudici al personal de la Universitat.

Així mateix demanem al Rector que prenga les mesures oportunes perquè la Secretaria General emeta els informes que se li van sol·licitar sense més dilatació.

Creiem que 3 mesos d'espera són més que suficients.

mafalda elecciones 16 1000x400

 

Desde CCOO queremos hacer una aclaración al escrito que os remitimos el pasado 10 de febrero y que llevaba por título “Per l'aplicació immediata de la millora de les retribucions per malaltia”.

En él decíamos que el punto “Tercero.- Efectos económicos del acuerdo”, se encontraba pendiente del informe jurídico del Servicio de Abogacía y que debía de haberse emitido antes del 15 de diciembre del 2016.

Rectificamos. Esta afirmación es incorrecta, inducida por una transcripción errónea del Acta de la Mesa de negociación correspondiente. El Servicio que tenía que haber emitido el informe antes del 15 de diciembre de 2016 es la Secretaría General, a quien se le solicitó la confección del mismo el 18 de noviembre de 2016.

Y por ello instamos al Rector para que dé orden al Secretario General de la Universitat de incluir el acuerdo en el orden del día del próximo Consejo de Gobierno con las salvedades de los puntos que requieran informe (retroactividad y 100% de las enfermedades que solicitó CCOO), ya que por no haberse aprobado todavía se está causando un perjuicio al personal de la Universitat.

Así mismo pedimos al Rector que tome las medidas oportunas para que la Secretaría General emita los informes que se le solicitaron sin más dilatación.

Creemos que 3 meses de espera son más que suficientes.

Amb tu, construïm el futur

 

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

 

.

 

Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilitzem cookies pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets la nostra política de cookies.