1º de Maig, Vagues i Mesures col·lectives


Manifestacions #1Maig2019   -   ‘Que no et mengen’
  2019 05 01 dia de la clase obrera

CCOO PV convoca vuit manifestacions per a commemorar el Dia de la Classe Treballadora.
El sindicat fa una crida a la ciutadania i a l’afiliació a secundar aquesta jornada reivindicativa i reclamar un treball decent amb salaris dignes, salut laboral i seguretat en les empreses i amb igualtat entre dones i homes.

Horaris i itineraris:

- Alacant. 11.30 hores: escalinates Institut Jorge Juan, avinguda General Marvà, pl. dels Estels, avinguda Alfons X el Savi, Rambla Méndez Núñez i finalitza confluència de la Rambla Méndez Núñez amb l’esplanada d’Espanya.


- Alcoi. 11.30 hores: carrer Albereda, carrer Almassora, País Valencià, Sant Llorenç i finalitza a la pl. Espanya.


- Castelló. 11.00 hores: Carrer Sant Lluís, carrer Major, carrer Gasset, Porta del Sol, carrer Enmig, carrer Sant Lluís i finalitza en pl. de les Aules.


- Elx. 11.00 hores: pl. Barcelona, carrer Nit de l’Albà, avinguda de la Llibertat, Jorge Juan, Reina Victòria, Plaça de Baix, Corredora, carrer Ample, passeig de les Eres de Santa Llúcia, Portell de Granyana i finalitza al passeig de l’Estació.


- Elda. 11.00 hores: estació d'autobusos.


- Santa Pola. 11.00 hores: plaça de la Constitució, carrer Drassanes, carrer del Moll, plaça de la Glorieta.


- València. 11.30 hores: plaça Sant Agustí, Sant Vicent, Periodista Azzati, plaça de l’Ajuntament, Barques, Pintor Sorolla, plaça d’Alfons el Magnànim, Palau de Justícia, Porta de la Mar, avinguda Navarro Reverter i finalitza a la plaça Amèrica.


- Vinaròs. 11:30 hores: plaça ajuntament, Carrer Major, Travessera Safont, Plaça Sant Antoni, Carrer Arxiprest Bono, Plaça Primer de Maig.

 

   2019 05 01 manifestaciones dia de la clase obrera

 

 

 

Els drets es conquisten i es defensen

 

Serveis per a l'afiliació de CCOO

http://ccoo.upv.es/images/logoccooUPV.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez            79029
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

 

CCOO fa una crida a la ciutadania per expressar la seua indignació per la decisió del Suprem


Concentracions de protesta a València i Castelló el dia 9, i a Alacant el dia 10.

 

CCOO considera indignant la Sentència del Tribunal Suprem perquè va en contra dels interessos de la majoria de la societat, a més de posar en qüestió la independència del poder judicial, amb la “rectificació” a la seua primera Sentència. Per a CCOO, aquesta decisió revela la inacció del poder polític que en dos anys no ha sigut capaç de tirar endavant el Projecte de llei hipotecària.

  Forges regalo Banco 01

El poder judicial ha protagonitzat un espectacle vergonyós que contribueix a augmentar el desprestigi de la justícia al nostre país. Més encara, la Sentència emesa en el dia d'ahir posa en qüestió la mateixa qualitat de la nostra democràcia en deteriorar dos dels seus pilars: la independència del poder judicial i el principi d'igualtat davant la llei. Finalment, el Suprem ha decidit que seran els clients i les clientes qui hagen d’assumir el cost de l’impost d’actes jurídics documentats.

La decisió del Tribunal Suprem és indignant no solament perquè va en contra dels interessos de la majoria de la societat i a favor del sistema financer, sinó perquè aquesta ha sigut forçada per un replantejament de la decisió que prèviament havia donat a conéixer el tribunal competent amb tota legitimitat, i posa en qüestió la independència del poder judicial. Gestió tan infame d'aquesta “rectificació” no es resol demanant disculpes.

El procés també ha posat en qüestió la inacció del poder polític ja que el Projecte de llei hipotecària, on haurien d'estar regulades aquestes qüestions, porta dos anys en seu parlamentària pendent de tramitació. Així l'absència d'iniciativa des de la política és responsable de l'excés de protagonisme dels tribunals en la regulació de temes públics.

Concentracions de protesta a València, Castelló i Alacant

Amb aquesta finalitat CCOO fa una crida a la ciutadania a expressar la seua indignació i exigències a través de la mobilització social. Per això, se suma a les convocatòries que tindran lloc els pròxims dies a les tres capitals de província:

 

- A València, convocatòria de la PAH-València, el divendres dia 9, a les 19.00 hores, davant la seu del TSJ (c/ Palau Justícia- Parterre).

- A Castelló, el divendres dia 9, a les 18.00 hores, plaça Santa Clara.

- A Alacant, el dissabte dia 10, a les 18.00 hores, davant l’Audiència Provincial (plaça Ajuntament).

 

 


És el moment!
de recuperar els drets arrabassats


Els drets es conquisten i es defensen

 

 

 


Código legislativo de universidades
Atenció a l´afiliació
http://ccoo.upv.es/images/logoccooUPV.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
María Jesús Salvador    79029
Alonso Pérez            79029
Julia Sánchez           77043
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

ESTUDIAR O TREBALLAR EN LA POLITÈCNICA: UNA CARRERA D'OBSTACLES

 

Treballar o estudiar en una Universitat Pública s’ha convertit, avui més que mai, en una carrera d’obstacles.


El 25 de setembre, s’ha celebrat l’obertura del curs universitari en la Universitat Politècnica de València, i aqueixa obertura ha estat presidida per Felipe de Borbón, per Pedro Duque, Ministre de Ciència Innovació i Universitats, i per Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana.


Avui era el dia per a exigir. En un país castigat per la crisi que ha expulsat de les aules universitàries a les filles i fills de la classe treballadora, que ha empobrit a les seues treballadores i treballadors públics, que ha condemnat a l’absoluta precarietat a una bona part del seu professorat i a la pràctica totalitat del seu personal investigador, el govern de l’estat, el govern de la comunitat autònoma i la màxima autoritat del país, haurien d’haver pogut conèixer les nostres reivindicacions de primera mà i escoltar a la comunitat universitària.


Però no ha sigut així. La “rellevància” de les persones que han acudit a aquest acte ha comportat un desplegament policial inusitat, amb tanques propietat de l’Ajuntament de València, que ens ha impedit als sindicats d’estudiants, als sindicats de treballadores i treballadors, a les plataformes en defensa del professorat associat i del personal de recerca, acostar-nos a l’edifici del rectorat de la nostra Universitat per a fer les nostres reclamacions.
Lamentablement, el rectorat de la Universitat Politècnica “es preocupa” molt de qui ve a visitar-nos, però ignora absolutament als qui treballem o estudiem en ella.
CCOO va a seguir reivindicant la millora dels drets de tots els col·lectius de la Comunitat Universitària.


Volem que s’avance en les negociacions del conveni col·lectiu, perquè siga just i digne. Demanem a l’Equip Rectoral i a la Conselleria que es deixen de ambages i que s’esforcen per a introduir les millores proposades pels sindicats.


Volem una solució per al personal docent associat que no es base en “no renovacions” ni en precarietat laboral.


Volem condicions dignes per al personal pre- i post-doctoral: retribució justa, reconeixement del treball i estabilitat laboral.


Volem un tracte igual per a personal fix i personal temporal o interí.


Volem més beques, de major quantia i una rebaixa de les taxes universitàries.


PER UNA UNIVERSITAT PÚBLICA DE QUALITAT I D’ACCÉS UNIVERSAL.

 

     huelga4a

Trabajar o estudiar en una Universidad Pública se ha convertido, hoy más que nunca, en una carrera de obstáculos.


El 25 de septiembre, se ha celebrado la apertura del curso universitario en la Universitat Politècnica de València, y esa apertura ha estado presidida por Felipe de Borbón, por Pedro Duque, Ministro de Ciencia Innovación y Universidades, y por Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana.


Hoy era el día para exigir. En un país castigado por la crisis que ha expulsado de las aulas universitarias a las hijas e hijos de la clase trabajadora, que ha empobrecido a sus trabajadoras y trabajadores públicos, que ha condenado a la absoluta precariedad a una buena parte de su profesorado y a la práctica totalidad de su personal investigador, el gobierno del estado, el gobierno de la comunidad autónoma y la máxima autoridad del país, deberían haber podido conocer nuestras reivindicaciones de primera mano y escuchar a la comunidad universitaria.


Pero no ha sido así. La “relevancia” de las personas que han acudido a este acto ha conllevado un despliegue policial inusitado, con vallas propiedad del Ayuntamiento de València, que nos ha impedido a los sindicatos de estudiantes, a los sindicatos de trabajadoras y trabajadores, a las plataformas en defensa del profesorado asociado y del personal de investigación, acercarnos al edificio del rectorado de nuestra Universitat para hacer nuestras reclamaciones.
Lamentablemente, el rectorado de la Universitat Politècnica “cuida” mucho a quien viene a visitarnos, pero ignora absolutamente a quienes trabajamos o estudiamos en ella.


CCOO va a seguir reivindicando la mejora de los derechos de todos los colectivos de la Comunidad Universitaria.


Queremos que se avance en las negociaciones del convenio colectivo, para que sea justo y digno. Pedimos al Equipo Rectoral y a la Conselleria que se dejen de ambages y que se esfuercen para introducir las mejoras propuestas por los sindicatos.
Queremos una solución para el personal docente asociado que no se base en “no renovaciones” ni en precariedad laboral.


Queremos condiciones dignas para el personal pre- y post-doctoral: retribución justa, reconocimiento del trabajo y estabilidad laboral.


Queremos un trato igual para personal fijo y personal temporal o interino.
Queremos más becas, de mayor cuantía y una rebaja de las tasas universitarias.


POR UNA UNIVERSITAT PÚBLICA DE CALIDAD Y DE ACCESO UNIVERSAL.

 

 

 

És el moment!
de recuperar els drets arrabassats

 

Som treballadors Som treballadores
Som universitat

 

 

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
María Jesús Salvador    79029
Alonso Pérez            79029
Julia Sánchez           77043
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

REINVIDICACIONS OBERTURA DE CURS 2018-2019

Com sabreu, demà es cel·lebra a la UPV l'obertura del curs acadèmic 2018-2019, que, amb motiu del 50 aniversari de la UPV, contarà amb la presència del Ministre de Ciència i Universitats, Pedro Duque, i amb el Rei Felip VI. Des de CCOO UPV volem aprofitar l'ocasió per denunciar les mancances que té el nostre sistema universitari, i per això vos convoquem a la concentració que tindrà lloc hui dimarts 25 de setembre a les 10 h a l'Àgora.


Volem que s’avance en les negociacions del conveni col·lectiu, per a que siga just i digne. Demanem a l’Equip Rectoral i a la Conselleria que es prenguen amb seny la negociació i que s’esforcen per introduir les millores proposades pels sindicats.


Volem una solució per al personal docent associat que no es base en ‘no renovacions’ ni en precarietat laboral.


Volem condicions dignes per al personal pre- i post-doctoral: retribució justa, reconeixement del treball i estabilitat laboral.

        Universidad no se vende 02

 

Como sabréis, mañana se celebra en la UPV la apertura del curso académico 2018-2019, que, con motivo del 50 aniversario de la UPV, contará con la presencia del Ministro de Ciencia y Universidades, Pedro Duque, y con el Rey Felipe VI. Desde CCOO UPV queremos aprovechar la ocasión para denunciar las carencias que tiene nuestro sistema universitario, y por eso os convocamos a la concentración que se realizará hoy martes 25 de septiembre a las 10 h en el Ágora.


Queremos que se avance en las negociaciones del convenio colectivo, para que sea justo y digno. Pedimos al Equipo Rectoral y a la Conselleria que se dejen de ambages y que se esfuercen para introducir las mejoras propuestas por los sindicatos.


Queremos una solución para el personal docente asociado que no se base en ‘no renovaciones’ ni en precariedad laboral.


Queremos condiciones dignas para el personal pre-y post-doctoral: retribución justa, reconocimiento del trabajo y estabilidad laboral.

 

 

Som universitat pública


És el moment!
de recuperar els drets arrabassats

 

 

 

 

Código legislativo de universidades

Serveis per a l'afiliació de CCOO

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
María Jesús Salvador    79029
Alonso Pérez            79029
Julia Sánchez           77043
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

 

Dia Internacional de l’Orgull 2018

Aquest dissabte, dia 16, el sindicat traurà el seu camió en la manifestació de Valencià.
Vine amb CCOO a celebrar l'Orgull!

El sindicat anima a tota l'afiliació a participar en les manifestacions convocades per celebrar l’Orgull LGTBI arreu del País Valencià. El Grup d’Acció LGTBI CCOO PV tornarà a palesar al carrer “el compromís sindical amb una societat respectuosa amb la diversitat i el treball quotidià per a construir espais lliures de LGTBIfòbia”.

 

L'any 2018 ha sigut declarat “l'any de l'alliberament trans” i les diferents associacions LGTBI del País Valencià han convocat a la ciutadania, als moviments socials, als agents socials i partits polítics a sumar-se a les manifestacions convocades en tot el territori.

CCOO PV tornarà a estar present en el dia gran per la defensa de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i crida a donar suport a les convocatòries:

 

<iframe width='560' height='315' src='http://www.pv.ccoo.es/cms/embed.php?cod=v327473.mp4&cdn=vod' frameborder='0'></iframe>

 


2 de juny en Castelló

Manifestació convocada per Castelló LGTBI, a les 18.30 hores, des de la pl. de les Aules.


16 de juny en València

Manifestació convocada pel Col·lectiu Lambda, a les 19,30 en la Porta de la Mar. CCOO PV assistirà amb el seu camió i amb la pancarta que portarà el lema: 'En el treball, més que mai, sindicalisme i activisme LGTBI'.


21 de juliol en Alacant

Manifestació convocada per Diversitat des de la pl. dels Estels.

 


CCOO PV es referma en el seu compromís de combatre les situacions de discriminació laboral patides per a les persones LGTBI i anima a totes les persones que patisquen discriminació laboral per raó de diversitat sexual o de gènere a sol·licitar assessorament laboral i jurídic i denunciar-ho. “El silenci és còmplice de les discriminacions en el lloc de treball i volem trencar aquest cercle perquè cap discriminació en els llocs de treball quede impune” conclouen.

Des de Comissions Obreres vigilarem perquè la diversitat sexual i de gènere es continue incorporant en la negociació col·lectiva, de manera que es puguen incloure clàusules en aquesta matèria en els convenis col·lectius i plans d'igualtat. El repte és millorar les condicions laborals i la qualitat en l'ocupació de les persones LGTBI així com l'adopció de protocols que previnguen i combaten l'assetjament LGTBIfòbic.

 


Gran fiesta en la plaza del Ayuntamiento

 


Actos del Día Internacional del Orgullo LGTB en Valencia

 

 

 

És el moment!
de recuperar els drets arrabassats

 

 


Atenció a l´afiliació

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
María Jesús Salvador    79029
Alonso Pérez            79029
Julia Sánchez           77043
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Actualitat FE

utilitzem cookies pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets la nostra política de cookies.