Després de tres dies de negociació s'aprova en la Mesa General de negociació l'acord d'Incorporació del personal de la UPV en la Nova Normalitat, amb l'aportació de propostes per part de les organitzacions sindicals i per unanimitat de tots els membres participants.

Destaquem de l'acord:

Per a tot el personal en general, s'aprova el treball no presencial del 20% de la jornada laboral que correspon a 1 dia de treball a la setmana i, que s'haurà de distribuir conforme a les necessitats de la unitat de treball.

Personal vulnerable, que vulga acollir-se a l'opció de treball no presencial haurà de sol·licitar-ho el Servei Integrat de Prevenció i Salut Laboral (SIPSL) de la UPV, que determinarà els dies que ha de treballar presencialment, treballant la resta de dies en la modalitat de no presencial, podent arribar a abastar la no presencialitat tots els dies de la setmana.

Personal de conciliació, haurà d'acreditar la situació documentalment i podrà desenvolupar la seua jornada laboral de manera no presencial 4 dies de la setmana, havent de treballar presencialment 1 dia. En el cas d'un “únic responsable” en la conciliació es podrà treballar de forma no presencial els 5 dies de la setmana.

El límit de l'edat dels menors en la conciliació serà el tenir al seu càrrec persones de 13 anys o menors.

Hi ha hagut moltes coincidències entre les propostes de les organitzacions sindicals, incorporant-se algunes d'elles a la proposta de l'administració, CCOO ha defensat a tot el personal en general i sobretot al personal vulnerable i de conciliació.

Hem aconseguit que s'incloga la realització d'un curs de formació de caràcter obligatori per a tot el personal, que continga les mesures preventives i de seguretat i salut enfront del COVID-19 en l'entorn laboral.

 

Quant als espais compartits amb un elevat nombre de persones en els quals no es puguen garantir les mesures de distanciament social, CCOO proposava que el 50% del personal prestarà serveis presencialment i l'altre 50% del personal no presencial, en torns de setmanes alternes.

Desafortunadament està proposada no ha sigut acceptada per l'administració, per la qual cosa des de CCOO els nostres delegats de prevenció revisaran i exigiran a la Universitat que complisca les mesures de seguretat i salut que corresponga per a aquests casos.

Malgrat tot això, la valoració de la proposta en general ha sigut positiva, per la qual cosa CCOO ha votat a favor.

Dates d'incorporació:

L'Equip Rectoral, els responsables dels CDIS i aquell personal que consideren, hauran d'incorporar-se de forma presencial el 23 i 25 de juny de 2020, a fi d'organitzar i planificar la incorporació progressiva del personal adscrit a la seua unitat als llocs de treball, a partir del dia 29 de juny de 2020, i el control de les mesures preventives necessàries per a això.

La resta del personal de cada CDIS s'incorporarà de forma progressiva i ordenada a partir del dia 29 de juny de 2020, sempre que es complisquen les mesures de prevenció aplicables.

En resum:

* Els responsables dels CDIS i aquell personal que aquests consideren necessari el 23 i 25 de juny 2020.

* La resta del personal s'incorporarà de forma ordenada i progressiva a partir del dia 29 de juny de 2020.

A partir del 23 de juny no serà necessari realitzar la sol·licitud d'accés a les instal·lacions de la Universitat a través de la plataforma GEA.
En compliment de l'obligació d'informació a les autoritats sanitàries, per al seguiment de possibles brots de contagi, en la nostra Intranet indicarem diàriament l'accés a les instal·lacions de la Universitat. No s'indicarà l'eixida.

 

  universidad sala de aula en cafeteria 01

 

Después de tres días de negociación se aprueba en la Mesa General de negociación el acuerdo de Incorporación del personal de la UPV en la Nueva Normalidad, con la aportación de propuestas por parte de las organizaciones sindicales y por unanimidad de todos los miembros participantes.

Destacamos del acuerdo:

Para todo el personal en general, se aprueba el trabajo no presencial del 20% de la jornada laboral que corresponde a 1 día de trabajo a la semana y, que se tendrá que distribuir conforme a las necesidades de la unidad de trabajo.

Personal vulnerable, que quiera acogerse a la opción de trabajo no presencial tendrá que solicitarlo el Servicio Integrado de Prevención y Salud Laboral (SIPSL) de la UPV, que determinará los días que tiene que trabajar presencialmente, trabajando el resto de días en la modalidad de no presencial, pudiendo llegar a abarcar la no presencialidad todos los días de la semana.

Personal de conciliación, deberá acreditar la situación documentalmente y podrá desarrollar su jornada laboral de manera no presencial 4 días de la semana, teniendo que trabajar presencialmente 1 día. En el caso de un “único responsable” en la conciliación se podrá trabajar de forma no presencial los 5 días de la semana.

El límite de la edad de los menores en la conciliación será el tener a su cargo personas de 13 años o menores.

 

Ha habido muchas coincidencias entre las propuestas de las organizaciones sindicales, incorporándose algunas de ellas a la propuesta de la administración, CCOO ha defendido a todo el personal en general y sobre todo al personal vulnerable y de conciliación.

Hemos conseguido que se incluya la realización de un curso de formación de carácter obligatorio para todo el personal, que contenga las medidas preventivas y de seguridad y salud frente al COVID-19 en el entorno laboral.

 

En cuanto a los espacios compartidos con un elevado número de personas en los que no se puedan garantizar las medidas de distanciamiento social, CCOO proponía que el 50% del personal prestará servicios presencialmente y el otro 50% del personal no presencial, en turnos de semanas alternas.

Desafortunadamente está propuesta no ha sido aceptada por la administración, por lo que desde CCOO nuestros delegados de prevención revisarán y exigirán a la Universitat que cumpla las medidas de seguridad y salud que corresponda para estos casos.

Pese a todo ello, la valoración de la propuesta en general ha sido positiva, por lo que CCOO ha votado a favor.

Fechas de incorporación:

El Equipo Rectoral, los responsables de los CDIS y aquel personal que consideren, deberán incorporarse de forma presencial el 23 y 25 de junio de 2020, a fin de organizar y planificar la incorporación progresiva del personal adscrito a su unidad a los puestos de trabajo, a partir del día 29 de junio de 2020, y el control de las medidas preventivas necesarias para ello.

El resto del personal de cada CDIS se incorporará de forma progresiva y ordenada a partir del día 29 de junio de 2020, siempre y cuando se cumplan las medidas de prevención aplicables.

 

En resumen:

* Los responsables de los CDIS y aquel personal que éstos consideren necesario el 23 y 25 de junio 2020.

* El resto del personal se incorporará de forma ordenada y progresiva a partir del día 29 de junio de 2020.

A partir del 23 de junio no será necesario realizar la solicitud de acceso a las instalaciones de la Universitat a través de la plataforma GEA.
En cumplimiento de la obligación de información a las autoridades sanitarias, para el seguimiento de posibles brotes de contagio, en nuestra Intranet indicaremos diariamente el acceso a las instalaciones de la Universitat. No se indicará la salida.

.

Aquest virus el parem units

Ho parem quan confies que eixirem d'això

 

.

 

 

Som treballadors
   Som treballadores
       Som universitat

 

 

Oferta de cursos en línea para el PAS laboral, PAS funcionario de universidad, docentes, opositores, interinos y personas desempleadas

Serveis per a l'afiliació de CCOO

Atenció a l´afiliació

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

CCOO, primer sindicat a Espanya
CCOO ha aconseguit 96.249 delegats/as, el 35,7% del total, en les eleccions sindicals celebrades en empreses privades i en les Administracions Públiques.
Amb aquests resultats, CCOO revalida la seua condició de primer sindicat del nostre país, ho és des dels anys 90, amb una diferència de 8.051 representants sobre el segon sindicat.

Edifici 6-E (Centre de Salut Laboral)
Telèfons: 963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez 79029
José Segovia 77040
Consuelo Vallés 77043
Ildefonso Pelayo 77043
Julia Benet 77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003
Pepe Mantas (Alcoi) 28428

email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: http://www.ccoo.upv.es

Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!
Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.
Afilia't CCOO :
https://www.ccoo.es/sol_afi_web_breve/index.php
https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilitzem cookies pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets la nostra política de cookies.