Idiomes - Llengües

Tot a punt per als cursos de valencià mitjà (2015)

La matrícula quedarà oberta el 21 de setembre 2015 per al curs presencial. Pel que fa a la formació a distància, ja està obert el termini d'inscripció fins al dia d'inici del curs, el 15 de setembre 2015.

CCOO PV organitza cursos de valencià mitjà per a la preparació de les proves de novembre de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Les persones interessades poden escollir entre dues modalitats formatives: classes presencials o a distància.

La durada del curs intensiu presencial serà de 30 hores repartides en cinc setmanes.

L'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de CCOO PV organitza cursos de valencià per a persones interessades a aprendre la llengua o que necessiten preparar la prova de novembre de la JQCV. Els cursos pretenen aprofundir en els continguts pel que fa a la comprensió i expressió orals i escrites, i abastarà aspectes diferents d'ortografia, lèxic i gramàtica.

 

Curs mitjà presencial 

La durada del curs intensiu presencial serà de 30 hores repartides en cinc setmanes, des del dia 7 d'octubre 2015 fins a l'11 de novembre 2015 amb l'horari següent: dilluns i dimecres, de 16.00 h a 19.00 h.
 
La matrícula quedarà oberta el 21 de setembre 2015, fins a esgotar places. Caldrà aportar-hi una fotocòpia del DNI i el pagament es farà en efectiu. Els preus del curs per a l'afiliació de CCOO PV són de 50 € i les persones no afiliades abonaran 85 €. Per més informació, podeu fer servir el correu habitual   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   i també ara   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
A partir de setembre tindreu a l’abast la informació completa.

 


Curs mitjà en línia (teleformació)
 
Aquesta modalitat formativa, mitjançant internet i la plataforma de Forem PV amb qui l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià organitza conjuntament el curs, tindrà una durada de 10 setmanes, a partir del dia 15 de setembre 2015. Ja està obert el termini d’inscripció fins al dia d’inici del curs.

Els continguts, exercicis, lectures i dictats estaran supervisats per la professora amb qui es mantindran també tutories per resoldre dubtes i fer consultes.
 
Trobareu tota la informació de 2015 en aquest enllaç:

http://www.forempv.ccoo.es/index.asp?ra_id=7&no_id=360



Preinscripció

*Recordem que no hi ha segon període de matrícula dels exàmens de la JQCV.
Així, només podran presentar-s’hi les persones prèviament matriculades en 2015.














Serveis per a l'afiliació de CCOO

Serveis per a l'afiliació de CCOO


 

Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

utilitzem cookies pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets la nostra política de cookies.