PAS UPV

Companya i company:

Adjunt et remetem la convocatòria de proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, sector administració general, categoria/escala Tècnic Superior de Gestió, pel sistema de concurs oposició, tres llocs a promoció interna i un lloc a torn lliure, que potser et pot interessar.

Si tens alguna al·legació o suggeriment a la convocatòria no dubtes a enviar-nos-la a aquest mateix correu.

Obri l'annex

Salutacions.

 


Compañera y compañero:

Adjunto te remitimos la convocatoria de pruebas selectivas de acceso al grupo A, subgrupo A1, sector administración general, categoría/escala Técnico Superior de Gestión, por el sistema de concurso-oposición, tres puestos a promoción interna y un puesto a turno libre, que quizás te pueda interesar.

Si tienes alguna alegación o sugerencia a la convocatoria no dudes en enviárnosla a este mismo correo.

Abre el anexo

Saludos.

 

 

 

Som universitat pública

 


Atenció a l´afiliació

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez            79029
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Julia Benet        77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

Companyes i companys:

El dilluns 26 d'octubre, per fi, es va aprovar en Mesa de negociació del PAS l'Oferta d'Ocupació Pública corresponent als anys 2015 i 2016.
És una oferta absolutament insuficient, marcada per les retallades imposades pel govern central i per uns Pressupostos Generals de l'Estat (Article 20. Un. 4. i Dos) que asfixien a totes les administracions públiques.

Així doncs, disposant la Universitat amb prop de 200 places vacants, únicament es poden traure a oposició 8 places corresponents a l'any 2015 i 13 places corresponents a l'any 2016, en total 21.

Com podreu suposar, ha sigut summament complicat destriar què 21 llocs s'havien de convocar a oposició.
A risc d'equivocar-nos i després d'un estudi de les vacants i diverses consultes amb companys i companyes, el 2 d'octubre, CCOO va presentar una proposta en la qual hem intentat conjugar la necessitat de personal i/o la urgència de convocatòria que hi ha en els diferents Serveis, Laboratoris, etc.

Existeixen terminis per a publicar l'Oferta d'Ocupació Pública, que en el nostre cas eren a punt d'esgotar-se, i que de no complir-se podria significar perdre la possibilitat de convocar places a torn lliure.

No obstant açò, el procés de negociació ha resultat innecessàriament llarg, ja que el sindicat majoritari no va presentar una proposta concreta de places per a poder negociar fins al divendres 23 d'octubre, per a la tercera reunió de la Mesa i el dilluns 26, en l'última reunió, es va desdir d'aqueixa proposta i va tornar a plantejar vaguetats.

CCOO va votar a favor d'una proposta d'ampli consens que arreplega part de la proposta de l'Administració i una part important de les propostes presentades per les Seccions Sindicals, inclosa la del sindicat majoritari.

L'Oferta d'Ocupació Pública inclou obligatòriament una part de places a Promoció Interna, CCOO, defensant el dret del personal funcionari de carrera i el del personal interí a continuar treballant en aquestes circumstàncies tan complicades, exigeix al sindicat majoritari la retirada del recurs que va presentar i que penalitza al personal interí, per a poder conjugar tots els drets del PAS de la UPV.

Salutacions sindicals

Novetat:
Oferta d'Ocupació Pública UPV aprovada en Mesa Negociació PAS


               
Compañeras y compañeros:

El lunes 26 de octubre, por fin, se aprobó en Mesa de negociación del PAS la Oferta de Empleo Público correspondiente a los años 2015 y 2016.
Es una oferta absolutamente insuficiente, marcada por los recortes impuestos por el gobierno central y por unos Presupuestos Generales del Estado (Artículo 20. Uno. 4. y Dos) que asfixian a todas las administraciones públicas.

Así pues, disponiendo la Universitat con cerca de 200 plazas vacantes, únicamente se pueden sacar a oposición 8 plazas correspondientes al año 2015 y 13 plazas correspondientes al año 2016, en total 21.

Como podréis suponer, ha sido sumamente complicado discernir qué 21 puestos se tenían que convocar a oposición.
A riesgo de equivocarnos y tras un estudio de las vacantes y varias consultas con compañeros y compañeras, el 2 de octubre, CCOO presentó una propuesta en la que hemos intentado conjugar la necesidad de personal y/o la urgencia de convocatoria que hay en los distintos Servicios, Laboratorios, etc.

Existen plazos para publicar la Oferta de Empleo Público, que en nuestro caso estaban a punto de agotarse, y que de no cumplirse podría significar perder la posibilidad de convocar plazas a turno libre.
Sin embargo, el proceso de negociación ha resultado innecesariamente largo, ya que el sindicato mayoritario no presentó una propuesta concreta de plazas para poder negociar hasta el viernes 23 de octubre, para la tercera reunión de la Mesa, y el lunes 26, en la última reunión, se desdijo de esa propuesta y volvió a plantear vaguedades.

CCOO votó a favor de una propuesta de amplio consenso que recoge parte de la propuesta de la Administración y una parte importante de las propuestas presentadas por las Secciones Sindicales, incluida la del sindicato mayoritario.

La Oferta de Empleo Público incluye obligatoriamente una parte de plazas a Promoción Interna, CCOO, defendiendo el derecho del personal funcionario de carrera y el del personal interino a continuar trabajando en estas circunstancias tan complicadas, exige al sindicato mayoritario la retirada del recurso que presentó y que penaliza al personal interino, para poder conjugar todos los derechos del PAS de la UPV.

Saludos sindicales.


Novedad:
Oferta de Empleo Público UPV aprobada en Mesa Negociación PAS
Serveis per a l'afiliació de CCOO

Serveis per a l'afiliació de CCOO


 


 

En aquest enllaç teniu l'esborrany de la convocatòria del concurs d'Auxiliars de Servei de València i les al·legacions en contra que ha presentat CCOO.

Convocatòria         Al·legacions primeres            Al·legacions segones

  

En éste enlace tenéis el borrador de la convocatoria del concurso de Auxiliares de Servicio de Valencia y las alegaciones en contra que ha presentado CCOO.

Convocatoria           Alegaciones primeras             Alegaciones segundasServeis per a l'afiliació de CCOO

Serveis per a l'afiliació de CCOO

 


 

Concurs de mèrits per a llocs d'Auxiliar de Serveis

Estem en contra de fraccionar el concurs de mèrits per campus

Estem en contra de fer preses de possessió diferenciades temporalment per a una mateixa promoció

Estem en contra que els alumnes atenguen les consergeries

El nostre informe en aquest enllaç:

    

Concurso de méritos para puestos de Auxiliar de Servicios


Estamos en contra de fraccionar el concurso de méritos por campus

Estamos en contra de hacer tomas de posesión diferenciadas temporalmente para una misma promoción

Estamos en contra que los alumnos atiendan las conserjerías

Nuestro informe en éste enlace:


Serveis per a l'afiliació de CCOO

Serveis per a l'afiliació de CCOO

 

 


 

Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilitzem cookies pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets la nostra política de cookies.