CCOO lamenta que una vegada més la pujada salarial per als empleats i empleades públiques no estiga en l'agenda del Govern en funcions

http://www2.fsc.ccoo.es/comunes/recursos/15729/2454372-Vamos_a_recuperar_lo_arrebatado_Version2.png

CCOO, primer sindicat en les Administracions Públiques, denúncia que el Govern en funcions de Pedro Sánchez margina de nou als més de tres milions de treballadores i treballadors dels serveis públics, als quals en compliment dels acords subscrits amb els sindicats ha d'aplicar-se'ls la pujada salarial acordada per a 2020. Un compromís adquirit per aquest Govern que, no obstant això, després d'anunciar avui, 8 d'octubre, que pujarà les pensions amb l'IPC al desembre, torna a oblidar-se de les empleades i empleats públics.

Una vegada més, CCOO exigeix que es materialitze, a més de la pujada salarial acordada per a l'any que ve, els compromisos assumits pel Govern per a impulsar una nova negociació que culmine el procés de recuperació dels drets de les empleades i empleats públics, així com escometre el desenvolupament del EBEP, paralitzat des de la seua publicació en 2007, fonamentalment en matèries tan importants com l'ocupació pública, la classificació professional, la carrera professional o les polítiques d'igualtat.

És imprescindible donar estabilitat a les plantilles, amb les suficients garanties jurídiques, que acabe amb l'insuportable nivell de temporalitat i interinitat, el qual suposa una vergonya arrossegada i imposada irresponsablement pels diferents Governs en totes les Administracions Públiques. Alhora cal escometre el necessari rejoveniment de les plantilles, per al que continuem insistint que és necessari eliminar la taxa de reposició.

Els serveis públics requereixen polítiques progressistes per al seu manteniment i desenvolupament, requereixen de polítiques fiscals i pressupostàries que els financen i requereixen de plantilles de treballadores i treballadors amb retribucions adequades i reconeixement dels seus drets laborals.

CCOO manifesta la seua voluntat d'incrementar la pressió i la mobilització perquè no es continue agredint a les treballadores i treballadors públics, als quals cal atendre amb fets i no amb la indiferència a la qual els està sotmetent aquest Govern.
    http://www2.fsc.ccoo.es/comunes/recursos/15729/2454371-._Version1.png
CCOO lamenta que una vez más la subida salarial para los empleados y empleadas públicas no esté en la agenda del Gobierno en funciones

http://www.fsc.ccoo.es/7aa77f14ffcce1d7859ff73a76a950cb000050.png

CCOO, primer sindicato en las Administraciones Públicas, denuncia que el Gobierno en funciones de Pedro Sánchez margina de nuevo a los más de tres millones de trabajadoras y trabajadores de los servicios públicos, a los que en cumplimiento de los acuerdos suscritos con los sindicatos debe aplicárseles la subida salarial acordada para 2020. Un compromiso adquirido por este Gobierno que, sin embargo, tras anunciar hoy, 8 de octubre, que subirá las pensiones con el IPC en diciembre, vuelve a olvidarse de las empleadas y empleados públicos.

Una vez más, CCOO exige que se materialice, además de la subida salarial acordada para el año que viene, los compromisos asumidos por el Gobierno para impulsar una nueva negociación que culmine el proceso de recuperación de los derechos de las empleadas y empleados públicos, así como acometer el desarrollo del EBEP, paralizado desde su publicación en 2007, fundamentalmente en materias tan importantes como el empleo público, la clasificación profesional, la carrera profesional o las políticas de igualdad.

Es imprescindible dar estabilidad a las plantillas, con las suficientes garantías jurídicas, que acabe con el insoportable nivel de temporalidad e interinidad, el cual supone una vergüenza arrastrada e impuesta irresponsablemente por los diferentes Gobiernos en todas las Administraciones Públicas. A la vez hay que acometer el necesario rejuvenecimiento de las plantillas, para lo que seguimos insistiendo en que es necesario eliminar la tasa de reposición.

Los servicios públicos requieren políticas progresistas para su mantenimiento y desarrollo, requieren de políticas fiscales y presupuestarias que los financien y requieren de plantillas de trabajadoras y trabajadores con retribuciones adecuadas y reconocimiento de sus derechos laborales.

CCOO manifiesta su voluntad de incrementar la presión y la movilización para que no se continúe agrediendo a las trabajadoras y trabajadores públicos, a los que hay que atender con hechos y no con la indiferencia a la que les está sometiendo este Gobierno.


http://www2.fsc.ccoo.es/comunes/recursos/15729/2454371-._Version1.png

 


Som treballadors
   Som treballadores
      Som universitat

 

 

 


Serveis per a l'afiliació de CCOO
Atenció a l´afiliació

http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

CCOO, primer sindicat a Espanya

CCOO ha aconseguit 96.249 delegats/as, el 35,7% del total, en les eleccions sindicals celebrades en empreses privades i en les Administracions Públiques.
Amb aquests resultats, CCOO revalida la seua condició de primer sindicat del nostre país, ho és des dels anys 90, amb una diferència de 8.051 representants sobre el segon sindicat, la Unió General de Treballadors.
Així ho acredita el Ministeri de Treball en una certificació el dia 19 de juny de 2019.

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez            79029
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Julia Benet        77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!
Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.
Afilia't CCOO :  https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php


.

 

Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilitzem cookies pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets la nostra política de cookies.