CCOO insta al Govern a pujar el salari a les empleades i empleats públics de forma immediata

El pròxim 16 de juliol es reuneixen amb la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet

Para CCOO és necessària una estratègia d'Estat, a contemplar en els PGE 2019, per a uns serveis públics de qualitat i ben finançats.

Els Pressupostos Generals de l'Estat per a 2018 contenen les mesures acordades en l'II Acord per a la Millora de l'Ocupació Pública, que va signar CCOO juntament amb altres sindicats el passat 9 de març.

CCOO considera que el Govern ha de procedir amb la major celeritat a l'aplicació efectiva de tots els continguts de l'esmentat acord, amb una especial atenció a la regularització de les nòmines de les empleades i empleats públics, que han de pujar 1’75 %, donar començament a la negociació dels fons addicionals i, per a tot açò, lliurar-se les quantitats oportunes perquè els endarreriments es contemplen en les nòmines del mes de juliol.

Davant la trobada el 16 de juliol de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, amb els principals sindicats, l'Àrea Pública de CCOO vol deixar constància de la importància que té per a Espanya la recuperació dels drets arrabassats a les treballadores i treballadors públics. “Aquesta recuperació s'ha iniciat amb l'II Acord, la qual cosa fa imprescindible accelerar el treball entre les parts signatàries, que ara haurà d'assumir el PSOE en tenir la responsabilitat del Govern”.

El 22 de maig, l'Administració i els sindicats acordem l'engegada de les vuit comissions de treball derivades dels compromisos subscrits en l'II Acord, si ben el seu funcionament ha quedat retardat per la moció de censura. Ara han d'activar-se per al correcte desenvolupament dels continguts de l'II Acord, que té diversos objectius, entre els quals destaquen la reducció de la taxa de temporalitat en les Administracions Públiques al 8%, la qual cosa requereix de convocatòries massives d'ofertes d'ocupació pública.

L'Àrea Pública de CCOO considera que la importància que tenen les Administracions Públiques per a configurar l'estratègia d'Estat que faça viable una societat avançada, amb drets i serveis públics de qualitat, suficients i ben finançats, converteixen als pròxims Pressupostos de l'Estat per a 2019 en un objectiu de la nostra màxima atenció sindical. Un altre pas més per a recuperar drets, condicions de treball i serveis públics que milloren la vida de les persones.

     http://www.fsc.ccoo.es/7aa77f14ffcce1d7859ff73a76a950cb000050.png

CCOO insta al Gobierno a subir el salario a las empleadas y empleados públicos de forma inmediata

El próximo 16 de julio se reúnen con la ministra de Política Territorial y Función Pública, Meritxell Batet

Para CCOO es necesaria una estrategia de Estado, a contemplar en los PGE 2019, para unos servicios públicos de calidad y bien financiados.

Los Presupuestos Generales del Estado para 2018 contienen las medidas acordadas en el II Acuerdo para la Mejora del Empleo Público, que firmó CCOO junto con otros sindicatos el pasado 9 de marzo.

CCOO considera que el Gobierno debe proceder con la mayor celeridad a la aplicación efectiva de todos los contenidos del mencionado acuerdo, con una especial atención a la regularización de las nóminas de las empleadas y empleados públicos, que deben subir 1’75 %, dar comienzo a la negociación de los fondos adicionales y, para todo ello, librarse las cantidades oportunas para que los atrasos se contemplen en las nóminas del mes de julio.

Ante el encuentro el 16 de julio de la ministra de Política Territorial y Función Pública, Meritxell Batet, con los principales sindicatos, el Área Pública de CCOO quiere dejar constancia de la importancia que tiene para España la recuperación de los derechos arrebatados a las trabajadoras y trabajadores públicos. “Esta recuperación se ha iniciado con el II Acuerdo, lo que hace imprescindible acelerar el trabajo entre las partes signatarias, que ahora tendrá que asumir el PSOE al tener la responsabilidad del Gobierno”.

El 22 de mayo, la Administración y los sindicatos acordamos la puesta en marcha de las ocho comisiones de trabajo derivadas de los compromisos suscritos en el II Acuerdo, si bien su funcionamiento ha quedado retrasado por la moción de censura. Ahora deben activarse para el correcto desarrollo de los contenidos del II Acuerdo, que tiene varios objetivos, entre los que destacan la reducción de la tasa de temporalidad en las Administraciones Públicas al 8%, lo que requiere de convocatorias masivas de ofertas de empleo público.

El Área Pública de CCOO considera que la importancia que tienen las Administraciones Públicas para configurar la estrategia de Estado que haga viable una sociedad avanzada, con derechos y servicios públicos de calidad, suficientes y bien financiados, convierten a los próximos Presupuestos del Estado para 2019 en un objetivo de nuestra máxima atención sindical. Otro paso más para recuperar derechos, condiciones de trabajo y servicios públicos que mejoren la vida de las personas.

 

 

Som universitat pública


És el moment!
de recuperar els drets arrabassats

 

 

 

Serveis per a l'afiliació de CCOO
http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

   Edifici 6-E (Gabinet Mèdic)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
María Jesús Salvador    79029
Alonso Pérez            79029
Julia Sánchez           77043
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Juanjo Escobar (Gandía) 43003

email:      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/


Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

.

 

 

Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Actualitat FE

utilitzem cookies pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets la nostra política de cookies.