Solidaritat amb les delegades i delegats de CCOO

El sindicat STEPV, després de guanyar les eleccions sindicals de 2014 va decidir rematar a la resta de sindicats començant per CCOO, cercant guanyar en els despatxos el que havien sigut incapaços de guanyar honradament en les urnes.

Com a primera mesura van cercar la nul·litat de les candidatures de CCOO, per al que el STEPV va promoure una impugnació fent una aplicació estricta, torticera, restrictiva i massa formalista de la normativa en contra dels drets de la resta d'organitzacions sindicals de la universitat, la qual cosa ens va suposar més d'un any de pèrdua de temps i diners, a més de dos judicis perduts per STEPV, guanyats per CCOO amb sentències favorables a la llibertat sindical.

Ara donen un nou pas endavant i van a per les delegades i delegats de CCOO, com podeu comprovar en el document adjunt, tractant d'acoquinar-los amb una denúncia pel penal per atrevir-se a opinar diferent a ells.

Han mostrat tota la seua animadversió contra la resta d'organitzacions sindicals, especialment contra CCOO, cercant com aconseguir que les delegades i delegats “es lleven d'enmig” per temor a represàlies penals.

Aqueix sindicat ha actuat amb males arts contra Comissions Obreres, obviant el dret a la llibertat sindical de l'article 28 de la Constitució, retorçant i interpretant la normativa i malinterpretant interessadament els nostres escrits i opinions.
En definitiva, deixen a un costat la reivindicació i la lluita per a aconseguir les millores socials i econòmiques que els sindicats hem de promoure i negociar per al col·lectiu universitari i se centren a eliminar el que ells qualifiquen de “competència sindical”.

En CCOO creiem que totes les organitzacions sindicals haurien d'utilitzar les seues energies per a incidir en la millora de la determinació de les condicions de treball. Unes actuacions que han d'estar al servei dels interessos de tota la comunitat universitària.

En definitiva, en un escenari tan crispat com l'actual, seria molt desitjable un allunyament radical de la demagògia, de la falta de rigor, dels escrits indigestos i també de les indesitjades denúncies.

Als sindicats de la universitat els demanem reflexió i sensatesa, que treballen pensant en la millora de les condicions de treball de la plantilla i que no es dediquen a posar travetes a la resta dels representants de les treballadores i els treballadors.
A l'equip rectoral de la universitat li exigim una disposició diferent en la negociació col·lectiva, un estil de direcció diferent, més participatiu, el compliment dels compromisos que assumeixen i la voluntat de rebaixar les càrregues de treball que els treballadors i les treballadores pateixen, deguda a la sobrecàrrega de treball per falta de plantilla i de substitucions.

 2016 04 08 no agresiones contra CCOO 03

 Solidaridad con las delegadas y delegados de CCOO

El sindicato STEPV, después de ganar las elecciones sindicales de 2014 decidió rematar al resto de sindicatos empezando por CCOO, buscando ganar en los despachos lo que habían sido incapaces de ganar honradamente en las urnas.

Como primera medida buscaron la nulidad de las candidaturas de CCOO, para lo que el STEPV  promovió una impugnación haciendo  una aplicación estricta, torticera, restrictiva y demasiado formalista de la normativa en contra de los derechos del resto de organizaciones sindicales de la universitat, lo que nos supuso más de un año de pérdida de tiempo y dinero, además de dos juicios perdidos por STEPV, ganados por CCOO con sentencias favorables a la libertad sindical.

Ahora dan un nuevo paso adelante y van a por las delegadas y delegados de CCOO, como podéis comprobar en el documento adjunto, tratando de amedrentarlos con una denuncia por lo penal por atreverse a opinar distinto a ellos.

Han mostrado toda su animadversión contra el resto de organizaciones sindicales, especialmente contra CCOO, buscando como conseguir que las delegadas y delegados “se quiten de en medio” por temor a represalias penales.

Ese sindicato ha actuado con malas artes contra Comisiones Obreras, obviando el derecho a la libertad sindical del artículo 28 de la Constitución, retorciendo e interpretando la normativa y malinterpretando interesadamente nuestros escritos y opiniones.
En definitiva, dejan a un lado la reivindicación y la lucha para conseguir las mejoras sociales y económicas que los sindicatos debemos promover y negociar para el colectivo universitario y se centran en eliminar lo que ellos califican de “competencia sindical”.

En CCOO creemos que todas las organizaciones sindicales deberían utilizar sus energías para incidir en la mejora de la determinación de las condiciones de trabajo. Unas actuaciones que deben estar al servicio de los intereses de toda la comunidad universitaria.

En definitiva, en un escenario tan crispado como el actual, sería muy deseable un alejamiento radical de la demagogia, de la falta de rigor, de los escritos indigestos y también de las indeseadas denuncias.

A los sindicatos de la universitat les pedimos reflexión y sensatez, que trabajen pensando en la mejora de las condiciones de trabajo de la plantilla y que no se dediquen a poner zancadillas al resto de los representantes de las trabajadoras y los trabajadores.
Al equipo rectoral de la universitat le exigimos una disposición diferente en la negociación colectiva, un estilo de dirección distinto, más participativo, el cumplimiento de los compromisos que asumen y la voluntad de rebajar las cargas de trabajo que los trabajadores y las trabajadoras padecen, debida a la sobrecarga de trabajo por falta de plantilla y de sustituciones.

  2016 04 08 STEPV consideraciones a escrito CCOO al Rector registrada
Amb tu, construïm el futur


Serveis per a l'afiliació de CCOO

Serveis per a l'afiliació de CCOO


  CCOO upv

Telèfons: 96 387 70 40 - 43 (ext. 77040-77043)
Web: http://www.ccoo.upv.es
Twitter: https://twitter.com/ccooupv
Facebook: https://www.facebook.com/ccooupv/
      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Afilia't a CCOO PV: https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php


Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

utilitzem cookies pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets la nostra política de cookies.