La FE CCOO proposa flexibilitzar el sostre pressupostari que entrebanca la signatura del conveni de personal laboral de les Universitats valencianes

El sindicat ha demanat una entrevista amb el Ministre d’Universitats on s’aborde, entre d’altres, el finançament universitari

La flexibilitat en el sostre de deute fins que s’aconseguisca un finançament just per al País Valencià ha de ser també possible per a desbloquejar el conveni d’universitats

Com hem denunciat en nombroses ocasions, el conveni laboral de les Universitats Valencianes està congelat, ja que els entrebancs formulats per la Conselleria d’Hisenda no en faciliten la signatura final del text.

CCOO ha estat estudiant la manera de poder desbloquejar esta situació que perjudica el personal laboral de les universitats.

Recentment el president de la Generalitat Ximo Puig ha assenyalat la possibilitat de solució en els pressupostos generals de l’Estat. Avui 7 de febrer la Conselleria d’Hisenda es reuneix amb el Ministeri d’Hisenda per reclamar la flexibilització en el sostre de deute mentre no siga efectiu un finançament just per al País Valencià. Des de CCOO proposem que eixe mateix criteri siga aplicable per poder fer efectiva la signatura del conveni.

Així també ho farem saber al Ministre d’Universitat. La FECCOO ha sol·licitat una reunió per tractar diversos temes, entre ells el finançament per a les Universitats i la resolució d’aquesta situació paralitzada per criteris pressupostaris que poden ser esmenats en els propers Pressupostos Generals de l’Estat.

Com a sindicat d’abast estatal i des del nostre compromís en portar a bon port el text negociat amb molt d’esforç  i plasmat en un preacord signat per totes les parts, continuem buscant vies de desbloqueig, tant a nivell estatal com a nivell autonòmic.

 

 

Som universitat pública

 


Atenció a l´afiliació
http://www.ccoo.upv.es/images/logoccoo.png

Edifici 6-E (Centre de Salut Laboral)
Telèfons:   963 877 040 - 963 877 043
Alonso Pérez            79029
José Segovia            77040
Consuelo Vallés         77043
Ildefonso Pelayo        77043
Julia Benet        77040
Juanjo Escobar (Gandía) 43003
Pepe Mantas  (Alcoi)    28428

email:      Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web:        http://www.ccoo.upv.es

Twitter:    https://twitter.com/ccooupv
Facebook:   https://www.facebook.com/ccooupv/

¡ Si eres afiliado/a, gracias por confiar en nosotros!
Si no lo eres, nos gustaría mucho poder contar con tu apoyo.
Afilia't CCOO :  https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php


.

 

Agenda

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

utilitzem cookies pròpies i de tercers per motius de seguretat, millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Si continues navegant, entenem que admets la nostra política de cookies.