Sección Sindical CCOO de la UPV

Secció Sindical CCOO

Uneix-te a CCOO PV.

logocabecera
Comptar amb tu ens fa més forts

La nostra força és l’afiliació. Un milió de persones confien en CCOO per a defensar-se i assessorar-se.  Som la primera organització sindical del país, un instrument útil per a protegir i millorar les condicions laborals dels treballadors i de les treballadores. I amb tu tenim més poder per a canviar les coses.

ccoo

L’essència de CCOO és la nostra afiliació: quasi un milió de persones afiliades s’informen, s’assessoren i es defensen en el sindicat. Així podem ser un instrument útil per als treballadors i les treballadores i per a la societat: la nostra acció sindical ha signat acords i convenis que protegeixen àmplies capes de la població treballadora.

CCOO té més de 100.000 delegats sindicals en tots els sectors i la millor xarxa de juristes especialitzada en dret laboral.

L’acció del sindicat, com a instrument de protecció i negociació en l’àmbit laboral i social, és essencial per a tu i per als teus drets. Per això, comptar amb tu ens fa més forts. Amb tu tenim el poder per a canviar les coses.

Uneix-te a CCOO PV.

.

Secció Sindical de CCOO-UPV   Camí de Vera S/N – Edifici 6E – 46022 VALENCIA. tef +34 963 877 040 ext. 77040- 77043
faceico twiterico mailico webico logopie Comissions Obreres, amb tu construïm futur. T’ajudem en totes les qüestions laborals, encara que no estigues afiliat.
Vull Afiliarme