Sección Sindical CCOO de la UPV

Secció Sindical CCOO

Concentración contra la discriminación racial

logocabecera

Erradiquem la discriminació racial

El sindicat fa una crida a participar en la concentració convocada per diferents entitats i organitzacions antiracistes, entre elles, CCOO PV, el dissabte 25 de març a les 17.00 h en la plaça de l’Ajuntament de València.

 

 

En el marc del ‘Dia Internacional contra el Racisme’, que es commemora el 21 de març, a les portes de les eleccions, Comissions Obreres del País Valencià vol posar el focus en la necessitat de polítiques més decidides per a combatre l’atac sistemàtic als valors fonamentals com la dignitat humana, la igualtat, els drets humans i la mateixa democràcia.

CCOO PV exigeix que la lluita contra la discriminació i la prevenció del racisme i la xenofòbia s’incorporen en l’agenda política a través de mesures inclusives, efectives i compromeses, mitjançant un abordatge integral i des de totes les perspectives; l’econòmica, la laboral, la social i la cultural.

Sota el lema #CCOOPVantiracista mostra tant en les xarxes socials, en els centres de treball, com en els actes en els quals participem juntament amb unes altres associacions, entitats i col·lectius al País Valencià, el nostre compromís per la defensa dels valors democràtics i els drets de totes les persones amb independència del seu origen ètnic – racial, cultural o nacional.

Secció Sindical de CCOO-UPV   Camí de Vera S/N – Edifici 6E – 46022 VALENCIA. tef +34 963 877 040 ext. 77040- 77043
Campus Vera: Chelo – Ildefonso ext. 77043 / Julia – Pepe ext. 77040 / Alonso ext. 79029
Campus Gandia: Juanjo Escobar ext. 43003 / Campus Alcoi: Pepe Mantas ext. 28428 – 28506
faceico twiterico mailico webico logopie Comissions Obreres, amb tu construïm futur. T’ajudem en totes les qüestions laborals, encara que no estigues afiliat.
Vull Afiliarme