Sección Sindical CCOO de la UPV

Secció Sindical CCOO

El 9 d’Octubre eixirem al carrer per fer palés el nostre rebuig al feixisme.

El 9 d’Octubre eixirem al carrer per fer palés el nostre rebuig al feixisme.

De manera especial, per la rellevància que té, li donem molta significació a la manifestació del proper diumenge Nou d’Octubre a la ciutat de València. La convocatòria serà a les 18 hores en la plaça de Sant Agustí. CCOO PV forma part de la Comissió 9 d’Octubre, òrgan convocant de la manifestació.

 

El Nou d’Octubre és un dia de commemoració. Una data assenyalada al calendari. Una data per fer visible la nostra identitat de poble. Celebrar les nostres arrels i exigir tot allò que ens queda, per esdevenir un poble més madur.

 

El Nou d’Octubre també te una dimensió reivindicativa. I aquest any toca fer palés el nostre rebuig al feixisme i a tots els atacs que aquests estan ordint contra la classe treballadora valenciana. Hem de lluitar per recuperar un futur d’esperança. Hem de lluitar per mantenir uns serveis públics dignes i forts. Hem de lluitar per evitar els retrocessos democràtics, la minva de llibertats i la pèrdua de drets.

 

El lema d’enguany serà: “País Valencià Antifeixista”. La societat valenciana organitzada no permetrem tornar al passat. Protegirem l’AVL com a autoritat lingüística i la unitat de la llengua; defensarem i lluitarem amb el moviment feminista i amb el col·lectiu LGTBIQ+; cuidarem el nostre planeta de la mà del moviment ecologista i salvaguardarem els nostres serveis públics que són la base de la vida com s’ha demostrat durant la pandèmia de la Covid-19 en què la sanitat pública ens va salvar. Tot allò que ens és essencial per a la vida no deixarem que ho toquen.

 

CCOOPV eixirà a la manifestació del Cap i Casal amb una pancarta pròpia reinvindicant, també en un dia com aquest, la dignitat i els drets de la classe treballadora.

 

CCOO PV anima a tota la seua afiliació, i a la ciutadania en general, a acudir a les diferents mobilitzacions que es faran arreu del territori valencià per commemorar, aquest 2023, la data emblemàtica del Nou d’Octubre.

 

.

 

 

Els drets es conquisten i es defensen